Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznio obranu

Sin šefa zagrebačke policije Saša Burušić pušten iz Remetinca

'18.10.2012., Matice Hrvatske 4, Zagreb - Goran Burusic, nacelnik Policijske uprave zagrebacke. Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
Žarko Bašić/PIXSELL
29.05.2013.
u 12:02

Burušić mlađi (26) je podsjetimo, osumnjičen za prijevaru i krivotvorenje dokumenata pomoću kojih je nekolicina osoba dobila kredite iako nisu bili kreditno sposobni.

Saša Burušić, sin šefa zagrebačke policije Gorana Burušića, pušten je danas iz pritvora u Remetincu. Sinoć je, kako smo doznali, pred tužiteljima iznio detaljnu obranu tako da ga je po zahtjevu državnog odvjetništva sudac istrage Županijskog suda pustio na slobodu iz istražnog zatvora u kojem se nalazi zbog utjecaja na svjedoke. 

Burušić mlađi (26) je podsjetimo osumnjičen za prijevaru i krivotvorenje dokumenata pomoću kojih je nekolicina osoba dobila kredite iako nisu bili kreditno sposobni. Prema našim izvorima taj student iz Zaprešića bio je tek jedna, navodno najslabija karika u organiziranom lancu prevaranata.

>>Sinovi policajaca u mreži droge, mita i lažnih kredita

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije